Ballebro færgekro

Kroens gamle hovedbygning er rammen om de 11 lyse og harmonisk indrettede værelser. 

Værelserne ( nok mindre men hyggelige ) er indrettet i samme atmosfære som resten af Ballebro færgekro, med gamle udsmykkede møbler og et privat komfortabelt badeværelse. Der er kik til fjorden fra nogle af værelser – og skulle vandet indbyde til en hurtig dukkert, er muligheden lige uden for døren.

Dyvig badehotel

Med en fantastisk beliggenhed, midt imellem skov og vand på Nordals, er der plads til fordybelse, forkælelse og afslapning til både krop og sjæl.
Værelserne er individuelt og stilfuldt indrettet med den nyeste form for teknologi. Der forefindes trådløs netopkobling, B&O’s moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK. Derudover er der minibar med kølige drikke, samt salt og sødt

Nørherredhus

Hotellet, som ligger på det smukke Nordal tæt ved Danfoss Universe, den fjerdestørste attraktion i Danmark, er det perfekte overnatningssted for familier.
Det perfekte overnatningssted for gæster, som ønsker god kvalitet, realistiske priser og alt det professionelle udstyr i form af trådløst internet m.m., som vor tids rejsende har brug for.