Lillebælt camping

I en atmosfære af ro, idyl og afslappethed, omgivet af en enestående natur, ligger Lillebælt Camping direkte ned til Lillebælt på Als tæt på Sønderborg. Den skønne beliggenhed giver mange gode muligheder for sejlads, lystfiskeri, badning, surfing samt gå- og løbeture. Campingpladsen henvender sig mest til dig, der ønsker ro og fred, men børn er selvfølgelig også meget velkomne.

Naldmose strandcamping

Naturskøn og rolig familieplads, beliggende i Nørreskoven, direkte ved Lillebælt med rent bade- og fiskevand og børnevenlig sandstrand.
Udlejning af hytter, ferielejligheder og både. 
Quickstop for autocampere.
Samtidig er pladsen et centralt udgangspunkt for udflugter til bl.a. Universe. 
Går du efter afslapning i en storslået natur, så er Naldmose Strand Camping et rigtigt godt valg.

Lavensby strandcamping

Lavensby Strand Camping på Als er beliggende idyllisk ned til vandet ved det fiskerige Lillebælt. I dette spændende grænseområde – med masser af kulturtilbud – kan Lavensby strand camping tilbyde en fantastisk plads med en dejlig atmosfære.
Som nærmeste campingplads til Danfoss Universe oplevelsespark, vil der altid være udfoldelsesmuligheder for hele familien.

Købingsmark strandcamping

Købingsmark Strand Camping er en af de ældste campingpladser på Als, med en skøn beliggenhed og direkte adgang til en dejlig bred og børnevenlig sandstrand.
Et paradis for:
Sejle, surfing og kitesurfing
Bade og lege i sandet
Afslapning og oplev naturen
Vandre og cykle, fiske
 Turister, Quickstopper og Fastligger (med eller uden børn) er meget velkommen.