Naturskøn og rolig familieplads




 

Naturskøn og rolig familieplads, beliggende i Nørreskoven, direkte ved Lillebælt. 

Både luksushytter og selve pladsen ligger kun 25 m fra vandet. Der er et rent bade- og fiskevand, med børnevenlig sandstrand. 

Udlejning af hytter, ferielejligheder og både. 
Quickstop for autocampere.

Samtidig er pladsen et centralt udgangspunkt for udflugter til bl.a. Universe. 

Går du efter afslapning i en storslået natur, så er Naldmose Strand Camping et rigtigt godt valg.

Naldmose Strand camping er centralt beliggende på øen Als, og er oprindelig en gammel strandgård.

Beliggende direkte ved Lillebælt og midt i Nørreskoven, ja så fås de naturlige rammer ikke bedre. Ved 5 min. gang gennem skoven, er man i Fynshav. Der ligger bl.a. super brugsen hvor der er hæveautomat. Fynshav har grillbar, færgehavn, lystbådehavn m.m.

Samtidig er pladsen et centralt udgangspunkt for udflugter til Danfoss Universe, Dybbøl banker, handelsbyerne Sønderborg, Flensborg, og eventuelt et smut med færgen til Fyn eller Ærø.

Selve pladsen er på ca. 150 enheder, delvis anlagt i terrasser, og med store træer, på en del af pladsen. Alle pladserne er med strøm  og vi har internet forbindelse.

Fra en del af pladser og hytter er der havudsigt. Der er 2 centralt beliggende sanitetsbygninger, dejlig opholdsrum og kiosk hvor viselv bager brødet.. Derudover er der 2 legepladser. Den ene for de lidt mindre børn, ligger centralt på pladsen, og kan overvåges fra en stor del af pladserne, og fra de fleste hytter. Den anden med hoppepude ligger i skovkanten på den vestlige del af pladsen. Her ligger også vores 18 hullers minigolf bane,petanque bane samt boldbane. Vi har forskellige 2-3 og 4 hjulede køretøjer til fri afbenyttelse for børnene.

Derudover har Naldmose strand camping noget af Danmarks bedste bade og fiskevand, børnevenlig strand, badebro, bådslip. I lystbådehavnen er der bådudlejning og mulighed for fisketure med kutter

Et helt specielt kendetegn for pladsen er, at selv om her er fuldt belagt, og børn leger, er her utroligt stille og fredfyldt.
Klik ind og se meget mere om Naldmose strand camping, priser og faciliteter

FIND VEJ:
 
Begynd ferien med en dejlig sejltur til Als og nyd den skønne natur hen over Als til Naldmose strandcamping. Har du campingvogn med, koster den kun 57,- og få over med færgen Bitten.
Naldmose strandcamping ligger 23,4 km fra færgen Bitten og det tager ca 28 min i bil.
Når du er kommet i havn i Hardeshøj på Als følger du vejen mod Nordborg indtil du kommer til Det første lyskryds. Her drejer du til højre ad Oksbølvej og fortsætter lige ud indtil du kommer til lyskrydset ved Nordborg vej. Her drejer du til højre og følger vejen 2,3 km forbi Guderup og drejer herefter til venstre ad Fynshavsvej.
Følg vejen lige ud 7,3 km til du kommer til Naldmose til venstre. Kort efter drej til højre videre af Naldmose og for enden af vejen ligger Naldmose strandcamping.
 
God tur og god ferie.