Et centralt udgangspunkt for en god ferie i Sønderjylland
 

Ro, idyl og afslappethed

I en atmosfære af ro, idyl og afslappethed, omgivet af en enestående natur, ligger Lillebælt Camping direkte ned til Lillebælt på Als tæt på Sønderborg. Den skønne beliggenhed giver mange gode muligheder for sejlads, lystfiskeri, badning, surfing samt gå- og løbeture. Campingpladsen henvender sig mest til dig, der ønsker ro og fred, men børn er selvfølgelig også meget velkomne.

Med de mange muligheder for aktiviteter og udflugter, der er på Als og i Sønderjylland er Lillebælt Camping det idelle sted for en virkelig dejlig og afslappende ferie for hele familien.

Begynd ferien med en dejlig sejltur til Als og nyd den skønne natur hen over Als til Lillebælt camping. Har du campingvogn med koster den kun 57,- og få over med færgen Bitten.
Lillebælt camping ligger 24,4 km fra færgen Bitten og det tager ca 30 min i bil.
Når du er kommet i havn i Hardeshøj på Als følger du vejen mod Nordborg indtil du kommer til Det første lyskryds. Her drejer du til højre ad Oksbølvej og fortsætter lige ud indtil du kommer til lyskrydset ved Nordborg vej. Her drejer du til højre og følger vejen 2,3 km forbi Guderup og drejer herefter til venstre ad Fynshavsvej.
Vejen ender ved Færgevej hvor du drejer til venstre for lige efter at dreje til højre ad Østkystvejen. 
Efter 700 m finder du lillebæltsvej til venstre og for enden af den ligger Lillebælt camping.

GPS adresse: Lillebæltvej 4, Fynshav 6440 Augustenborg

Læs mere om fasaliteter og pladsen på Lillebælt camping


God tur og god ferie.