En familieplads ved hav og strand
 

Lavensby Strand Camping på Als er beliggende idyllisk ned til vandet ved det fiskerige Lillebælt. I dette spændende grænseområde – med masser af kulturtilbud – kan Lavensby strand camping tilbyde en fantastisk plads med en dejlig atmosfære.
Som nærmeste campingplads til Danfoss Universe oplevelsespark, vil der altid være udfoldelsesmuligheder for hele familien.
Med badebro, bådslip og naturskøn strandlinie er campingpladsen ideel for såvel lystfiskere, vandsportsentusiaster og familier, som trives med friluftslivet.
Pladsen byder på gode læforhold, kiosken har et mindre udvalg af dagligvarer og tilbyder rundstykker, brød og wienerbrød fra egen ovn.
Flotte toiletter og badeforhold. Lavensby strand camping har seperate  dame – og herreafdelinger samt en afdeling med familierum og børnerum. Stort seperat handicaprum med egen indgang.
Stort lyst campingkøkken med kogeø og opvaskepladser med udsigt ud over Lillebælt.

Klik ind på Lavensby strandcamping og se mere om faciliteter og pladsen

FIND VEJ:
Begynd ferien med en dejlig sejltur til Als og nyd den skønne natur hen over Als til Lavensby strand camping. Har du campingvogn med koster den kun 57,- og få over med færgen Bitten.
Lavensby strand camping ligger 24,4 km fra færgen Bitten og det tager ca 30 min i bil.
Når du er kommet i havn i Hardeshøj på Als følger du vejen til Nordborg. 
I lyskrydset i Nordborg drejer du til højre ad Nordborgvej. 
Når du har Nordborg golfbane på din højre side, skal du dreje til venstre ad Gyvelvej, som du følger indtil rundkørslen. Tag 3. vej og fortsæt ad Ansbjergvej. Følg vejen 2,7 km indtil den slutter ved Lavensby strand camping.
God tur og god ferie.