Skøn beliggenhed og direkte adgang til bred og børnevenlig sandstrand




 

Købingsmark strandcamping er en hyggelig, lille familiedrevet campingplads med direkte adgang til en af Nordals´ bedste og mest børnevenlige badestrande. 

Fra pladsen er der udsigt til det sydlige bælthav, Fyn, Årø og Jylland. På pladsen er der bl.a. ny hoppepude og legeplads til små børn.  

Købingsmark strandcamping har endvidere kiosk med brød, mælkeprodukter og andre dagligvarer i begrænset omfang. Pladsen er beliggende i landlige omgivelser ca. 3 km fra Nordborgs centrum. 

Øst for pladsen indbyder strandengene til studier af et rigt dyre- og fugleliv eller blot til rekreative vandreture.

Klik ind og se meget mere om Købingsmark strand camping, priser og faciliteter

FIND VEJ:
 
Begynd ferien med en dejlig sejltur til Als og nyd den skønne natur hen over Als til Købingsmark strandcamping. Har du campingvogn med koster den kun 57,- og få over med færgen Bitten.
Købingsmark strandcamping ligger 11 km fra færgen Bitten og det tager ca 18 min i bil.
Når du er kommet i havn i Hardeshøj på Als følger du vejen til Nordborg. I lyskrydset i Nordborg drejer du til venstre ad Ringvej og derefter tager du første vej til højre. Når du er nået forbi Kvickly og Netto drejer du til venstre ad Storegade og derefter første vej til højre ad Skomagergade.
Følg vejen 360 m indtil du møder Købingsmarkvej på venstre hånd. Drej ned ad Købingsmarkvej og følg vejen til du kommer til Købingsmark strandcamping på din venstre side 
God tur og god ferie.